La Diputació ajudarà a Alaquàs a millorar l’eficiència energètica del Col·legi González Gallarza

La Diputació de València ajudarà a Alaquàs a millorar l’eficiència energètica del Col·legi González Gallarza del municipi a través del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, amb el qual destinarà 230.000 euros a la remodelació de finestres i portes per a un millor aprofitament climàtic.

Així ho ha destacat el president de la Corporació, Jorge Rodríguez, en una trobada mantinguda amb l’alcaldessa del municipi, Elvira García, en la seu de la institució provincial. “L’objectiu és realitzar totes les inversions que des d’anys s’estan esperant en el municipi i que vénen reivindicant-se. Ara gràcies a la Diputació es faran realitat”, ha assenyalat Jorge Rodríguez.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, ha destacat que aquesta ajuda “suposa una gestió excel·lent per part de la institució, que posa de manifest que s’estan atenent les necessitats essencials de cada ajuntament”. El Col·legi González Gallarza d’Alaquàs compta amb més de 40 anys d’existència, 560 estudiants i instal·lacions dirigides a alumnat d’Educació Infantil i Primària.

Aquesta assistència s’emmarca en la línia de finançament que forma part del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, una iniciativa consensuada amb la Generalitat Valenciana i els ajuntaments, que ve a pal·liar aquelles carències que no s’han pogut cobrir per altres mitjans, especialment pel que es refereix a eficiència energètica, i que va dirigida a 44 centres escolars de totes les comarques de la província.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *