‘La dona en el cant tradicional’ inaugura el XXé Cicle de Concerts de tardor d’Alaquàs

El concert “La dona en el cant tradicional” va inaugurar el divendres 26 d’octubre el XXé Cicle de Concerts de Tardor, una iniciativa cultural organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs que es realitza cada anys durant els mesos d’octubre i novembre per difondre i conservar la música antiga i valenciana. Els concerts combinen actuacions de formacions locals amb la música generada per altres grups de la geografia valenciana i són interpretats en lloc emblemàtics de la ciutat.

Les encarregades d’inaugurar aquesta nova edició de Concerts de Tardor van ser les artistes Empar Sanchis, Lluisa Monpó, Teresa Segarra i Amparo Rubio, que van oferir el passat divendres 17 d’octubre a les 20 hores el concert “La dona en el cant tradicional”.

Les actuacions continuaran el diumenge 26 d’octubre a les 12 hores al Castell amb el Grup l’Olivar de la UMA i el divendres 31 d’octubre a les 20 hores tindrà lloc el tradicional Aplec Coral interpretat per la Nova Coral de la Unió Musical d’Alaquàs, la Coral Polifònica “Isla Cristina” de Huelva i la Polifònica de Tomares de Sevilla.

El dissabte 8 de novembre a les 20 hores el Castell acollirà l’actuació de l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs i el divendres 14 de novembre a les 19.30 hores de la vesprada es celebrarà el concert homenatge a Ernest Lluch amb l’actuació del guitarrista Toni Cotolí. Els concerts finalitzaran el dissabte 22 de novembre a les 20 hores amb la Setmana de la Música a càrrec dels Joves Intèrprets de la UMA.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *