La Falla ‘El Charco’ de Catarroja es fa amb el doblet en la votació popular del ninot

Les Falles 2022 ja estan en marxa i a poc a poc es van coneixent els primers premis d’aquesta edició. En aquest cas, després de la clausura de l’exposició del ninot, la Falla El Charco s’ha alçat amb els dos guardons del jurat popular que durant aquesta passada setmana han votat als ninots que més els han atret.

“L’exposició del ninot va ser l’últim acte que realitzem dins de la normalitat fallera fa dos anys, per això l’edició actual ha cobrat d’un important simbolisme. Una vegada més la ciutadania s’ha acostat a conéixer les peces artístiques que d’ací a unes hores lluiran als nostres carrers, elegint per votació popular a les dues peces de la comissió El Charco per la seua gran qualitat”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Festes.

Mauricio Moreira és l’artista que ha realitzat el ninot de la falla gran, dotant d’una gran expressivitat i capacitat de moviment a la seua bruixota. Per part seua, la jove artista catarrogina, Miriam Garcia ha expressat amb una gran vivor en els colors una Cremà submarina, que ha encantat a les persones que han votat pels ninots en aquesta edició.

El doblet de la comissió El Charco cobra encara major rellevància ja que venien de passar unes últimes falles molt desafortunades després de l’accident que va patir el seu monument principal al setembre.