La festa fallera arriba a la platja de Puçol

La falla Camí la Mar al costat de l’ajuntament de Puçol celebren les festes d’agost a la platja. Enguany comptarán amb les novetats de la discomóvil per als xiquets i la dansà prèvia al sopar popular, un altre dels plats forts de la programació és el mercat medieval que sempre ha gaudit d’un gran acolliment i enguany s’espera fins i tot més. La batucada servirà per a inaugurar les festes el 13 d’agost.

Amb l’arribada del mes d’agost, les festes de la platja estan molt a la vora. Queda molt poc per a veure com la batucada, organitzada per la falla Camí la Mar, dona començament a les festes d’enguany amb un recorregut que començarà en el passeig nord i finalizará en la plaça Rosa dels Vents.

Els més xiquets tindran un gran protagonisme enguany ja que gaudiran d’actes com la discomóvil infantil, el dimarts 13 d’agost a les 19.00 hores en la plaça Rosa dels Vents, o espectacle infantil amb màgia, pallassos i moltes sorpreses el dia 15 a les 18.30 hores en la plaça Rosa dels Vents.

Qualsevol excusa és bona per a ajuntar-se amb els amics a sopar tots junts, doncs bé, la falla Camí la Mar ens ha donat l’excusa perfecta per a ajuntar-nos a sopar en el sopar popular que es realitzarà el dimecres 14 en la plaça Rosa dels Vents (prèvia inscripció d’1 euro amb un termini del 15 de juliol al 13 d’agost), un sopar que, com cada any, comptarà amb un gran ambient de germanor que acabarà amb ball amb discomóvil.

Aquest dia, 14 d’agost, l’autobús farà el seu recorregut habitual (platja, nucli urbà, urbanitzacions) allargant el seu horari fins a la 1 de la matinada.

Després de l’èxit de l’any passat, tornem a tindre l’anhelat correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Massalfassar en el passeig marítim el dijous 15 d’agost i el dia es tancarà amb una discomòbil.

A més de la programació dels actes de festes, enguany també comptarem amb la presència del mercat medieval del 16 al 18 d’agost situat en la plaça Rosa dels Vents, on es podrà gaudir de llocs de joieria, roba i gastronòmics.

«L’any passat les festes van tindre molt bon acolliment i enguany esperem que vaja genial també, hem afegit novetats com la discomòbil infantil, que ha tingut molt d’èxit en altres pobles, o la dansà», destaca Amparo Domenech, de la directiva de la falla Camí la Mar.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *