La Fira d’Atraccions de Nadal arriba a Torrent

Torrent celebra les festivitats nadalenques amb unes activitats que faran gaudir a tots els ciutadans i ciutadanes. Divendres a la vesprada, la programació s’inicia amb una exhibició de ball per l’Escola de Ball Luis & Ventura, que donarà començament a les 17 h en la plaça de la Llibertat, amb actuacions de zumba, funky, hip-hop, balls llatins. A més, els xiquets i xiquetes podràn gaudir d’una vesprada divertida amb animació infantil a partir de la 17 h en el Parc Central, amb unfables, tallers de manualitats, jocs populars, balls i coreografies. I la Plaça Major acollirà diferents tallers. A les 17.30 h tindrà lloc el taller Experimenta. I  a les 19 h, el taller de cuina creativa on els més xicotets i xicotetes cuinaran galetes de neu.
Les activitats nadalenques continuaran dilluns, a les 12 h, a la sala d’actes de l’ajuntament que acollirà un sorprenent espectacle de pallassos, fresc i dinàmic, en el qual es combinaran un sèquit d’exquetxos aguts, atrotinats i plens de bon humor perquè tant adults i adultes, xiquets i xiquetes gaudisquen amb un espectacle de circ diferent i genial. A la vesprada la programació oferirà l’animació infantil. A les 17 h en la Plaça Major.
A més, des de divendres fins al dia 8 de gener, Torrent acull la Gran Fira d’Atraccions de Nadal. Els dies laborables des de les 17 h. I els fesitius de 12 h a 14 h i a partir de les 17 h.
I este cap de setmana el Tren de Nadal arriba a Torrent. Els dies 22 a la vesprada i 24 al matí tindrà la parada en la Torre. I el dia 23 al matí i a la vesprada, la parada serà en l’edifici Príncep. A més, els ciutadans i ciutadanes podran gaudir del Regal Perfecte, que és un regal gegant amb forma de bústia que anirà movent-se per diferents punts de Torrent, animant a la gent a participar en el sorteig de 10 premis de 200€ cadascun, per a comprar en els comerços de Torrent i 10 premis de 50€ per a consumir en els establiments d’hostaleria de la ciutat. Aconseguint un import total de 2.500€ en premis.
L’Auditori rebrà la representació de Mr Snow, dilluns a les 18 h. Un gran espectacle sobre un dels majors il·lusionistes del planeta. Diuen que va viure 100 anys i que allí on anava mai nevava.
Com tots els caps de setmana el Centre Ambiental del Vedat presenta una animació molt divertida, en esta ocasió ambientada en el nadal. Durant tot el divendres, els xiquets i xiquetes gaudiran d’una escola diferent, on es treballaran valors relacionats amb el respecte i el gaudir de la naturalesa, realitzant els jocs i tallers en el propi paisatge natural del Vedat, i a l’interior de les seues instal·lacions, proveïdes de tot el necessari per al bon desenvolupament de les activitats. I dissabte i diumenge al matí el centre proposa un taller Rudolf el xicotet cèrvol. A través de la història de Rudolf, la família dels cérvids i els seues diferències és craarà divertit ren per a portar-es casa com a decoració nadalenca.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *