La Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Manises inauguren l’exposició ‘Somos Súper – Histories de Superació’

La Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Manises inauguren el pròxim dijous 7 de febrer a les 19h00, i a l’Edifici d’Art de la localitat, l’exposició ‘Somos Súper – Histories de Superació’. Aquesta iniciativa que naix de la Fundació Horta Sud té l’objectiu de visibilitzar i posar en valor el treball del moviment associatiu.

L’objectiu de l’exposició és agrair el treball silenciós i en molts casos desconegut de les associacions més menudes. Pretén explicar les històries de les persones que s’organitzen per a transformar la realitat que els envolta i demostrar que la societat civil quan treballa col·lectivament pot canviar les situacions injustes o millorables.

L’exposició recull el còmic que va crear l’ il·lustrador valencià Paco Roca per a la campanya, en el qual destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per a millorar la societat. A més a més, estan presents alguns exemples de la resta dels còmics que formen part de la campanya, realitzats per alumnes del primer Taller de Còmic Social celebrat en la Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD).

D’aquest taller ha sorgit no solament aquesta exposició, sinó el llibre ‘14 Històries de Superació’. En aquest llibre Paco Roca i la resta d’autors transmeten a través de les seues il·lustracions la passió, el lliurament, el compromís i la responsabilitat de les persones voluntàries de les associacions amb les quals han treballat.

En aquest projecte han participat també: DEIH, Xèlon Xlf, Julio Guijarro, Gonzalo Sierra, José Ramón Prats, Gabriel Molinaro, Daniel Otero, Adrián Vidal, Hugo Díaz, Laura di Mascio, Óscar García, Itzel Milla, Sandra Moreno, Javier Sprang, Arantxa Morcillo i Ariadna Guillem.

Exposició itinerant

La Fundació Horta Sud vol acostar l’exposició ‘Somos Súper – Històries de Superació’ al major nombre possible de persones. L’exposició està a la disposició d’aquelles institucions, sales i centres interessades a mostrar-la en els seus espais.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *