La Gala de l'Esport es va celebrar el passat 28 de febrer en l'Espai Jove de Puçol. Sis esportistes i tres clubs de la població van rebre el reconeixement al treball ben fet durant les temporades del 2016 i 2017: Sofía Zanón (gimnàstica), María Monedero (ball), Juanjo López (atletisme), Álex Escrig (motociclisme), Iván Ortolá (motociclisme), Paco Serrano (wushu i tai-chi), Club de Futbol Sala, Club d’Handbol i Tripuçol. Entre premiats, familiars i representants de distints clubs de la localitat, van assistir més de 200 persones a l'esdeveniment. A escala local, «molts esportistes i clubs realitzen una labor tant de competició com pedagògica molt destacable; vam considerar que era un bon moment per a reconéixer eixe treball», va explicar Xavier Alcácer, regidor d'Esports. La gala va distingir la labor d'esportistes locals, tant a escala individual com en grup. A escala de competició i individualment, es van destacar els mèrits esportius de Sofía Zanón (gimnàstica), María Monedero (ball), Juanjo López (atletisme), Álex Escrig (motociclisme), Iván Ortolá (motociclisme) i Paco Serrano (wushu i tai-chi). Quant als clubs, es va premiar a Tripuçol en l'àmbit de «la tecnificació esportiva dirigida al món de la competició»; al Club de Futbol Sala per «el foment de l'esport de base i les actituds no violentes, la tolerància i el respecte en el terreny de joc»; i al Club d’Handbol per «la presència de la dona en l'esport». «Eixe tipus d'esforç dóna com a recompensa bons resultats, però cal destacar el bon treball que es fa des de la pedrera», va assenyalar el regidor. L'edil va expressar que «des de la Regidoria d'Esports som conscients que és impossible reconéixer en una sola gala a totes i tots els esportistes i clubs del municipi, per la qual cosa vull donar-los l'enhorabona encara que no passen hui per este escenari. Són tots els que estan però, malauradament, no poden estar tots els que són». Es va tractar d'una jornada «emotiva i sentida». Xavier va agrair «la col·laboració de l'Escola de Hip Hop per a amenitzar l'acte, així com els vídeos del departament de comunicació de l'ajuntament, els quals arrepleguen testimonis dels premiats i que es podran veure a través del servei de WhatsApp municipal durant les pròximes setmanes; ja estan disponibles en Facebook». El regidor va recalcar «la implicació i esforç dels nombrosos clubs de Puçol, que aporten el verdader treball i dedicació necessaris per a portar avant les desenes d'esdeveniments esportius, així com vetlar pel foment i la pràctica de l'esport de base».

La Gala de l’Esport reconeix l’esforç d’esportistes i clubs de la població

La Gala de l’Esport es va celebrar el passat 28 de febrer en l’Espai Jove de Puçol. Sis esportistes i tres clubs de la població van rebre el reconeixement al treball ben fet durant les temporades del 2016 i 2017: Sofía Zanón (gimnàstica), María Monedero (ball), Juanjo López (atletisme), Álex Escrig (motociclisme), Iván Ortolá (motociclisme), Paco Serrano (wushu i tai-chi), Club de Futbol Sala, Club d’Handbol i Tripuçol. Entre premiats, familiars i representants de distints clubs de la localitat, van assistir més de 200 persones a l’esdeveniment.
A escala local, «molts esportistes i clubs realitzen una labor tant de competició com pedagògica molt destacable; vam considerar que era un bon moment per a reconéixer eixe treball», va explicar Xavier Alcácer, regidor d’Esports. La gala va distingir la labor d’esportistes locals, tant a escala individual com en grup.

A escala de competició i individualment, es van destacar els mèrits esportius de Sofía Zanón (gimnàstica), María Monedero (ball), Juanjo López (atletisme), Álex Escrig (motociclisme), Iván Ortolá (motociclisme) i Paco Serrano (wushu i tai-chi).
Quant als clubs, es va premiar a Tripuçol en l’àmbit de «la tecnificació esportiva dirigida al món de la competició»; al Club de Futbol Sala per «el foment de l’esport de base i les actituds no violentes, la tolerància i el respecte en el terreny de joc»; i al Club d’Handbol per «la presència de la dona en l’esport». «Eixe tipus d’esforç dóna com a recompensa bons resultats, però cal destacar el bon treball que es fa des de la pedrera», va assenyalar el regidor.

L’edil va expressar que «des de la Regidoria d’Esports som conscients que és impossible reconéixer en una sola gala a totes i tots els esportistes i clubs del municipi, per la qual cosa vull donar-los l’enhorabona encara que no passen hui per este escenari. Són tots els que estan però, malauradament, no poden estar tots els que són».

Es va tractar d’una jornada «emotiva i sentida». Xavier va agrair «la col·laboració de l’Escola de Hip Hop per a amenitzar l’acte, així com els vídeos del departament de comunicació de l’ajuntament, els quals arrepleguen testimonis dels premiats i que es podran veure a través del servei de WhatsApp municipal durant les pròximes setmanes; ja estan disponibles en Facebook».
El regidor va recalcar «la implicació i esforç dels nombrosos clubs de Puçol, que aporten el verdader treball i dedicació necessaris per a portar avant les desenes d’esdeveniments esportius, així com vetlar pel foment i la pràctica de l’esport de base».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *