La joventut de Catarroja descobreix nous espais de la Comunitat gràcies a Tardor Jove

La programació Tardor Jove, organitzada des de la regidoria de joventut, infància i adolescència, continua oferint alternatives d’oci segur a la població més jove del municipi. L’última d’aquestes propostes s’ha desenvolupat durant el cap de setmana. En concret, l’activitat realitzada ha sigut una jornada de senderisme per un dels indrets més idíl·lics de la nostra Comunitat, en la zona del Baix Maestrat, la ruta de les oliveres mil·lenàries, un xicotet tresor a pocs quilòmetres de Catarroja.

“Dins de les propostes d’activitats de Tardor Jove comptem amb un ampli ventall d’activitats sent aquesta ruta de senderisme una de les més atractives. Ací reunim, no sols una activitat lúdica, sinó que els participants han pogut realitzar d’una jornada d’activitat física a l’aire lliure mentre gaudien d’un dels nostres grans paratges, apreciant la riqueza de la nostra cultura i entorn mediterrani. Tot això, com no podia ser d’una altra manera, en un ambient segur i complint totes les normes de seguretat actuals”, explica Miquel Verdeguer, regidor de joventut.

Així doncs, un total de 15 joves es van traslladar amb autobús, amb monitors juvenils al Baix Maestrat per a gaudir de la ruta de les oliveres mil·lenàries. Un recorregut de 4,5 quilòmetres en un preciós espai natural en el qual van gaudir d’una activitat en plena naturalesa i, al mateix temps, van poder realitzar extraordinàries fotografies del paratge ideal per a ensenyar a amics i família amb els quals repetir l’experiència en posteriors ocasions.