La Junta Local Contra el Càncer de Massamagrell incrementa els seus resultats econòmics un any més

El mes d’abril passat l’equip directiu de la Junta Local Contra el Càncer de Massamagrell va assistir a l’Assemblea General Ordinària organitzada per la Junta Associada Provincial de València.

En aquesta assemblea que se celebra anualment es comparteix amb tots els socis i sòcies els resultats obtinguts en l’exercici anterior, en aquest cas, els resultats obtinguts l’any 2018.

Un any més, Massamagrell pot estar ben orgullós perquè ha tornat a incrementar els seus resultats econòmics, i és que, en la Campanya 2018 es van recaptar 8.692,96 euros més que en la Campanya 2017.

La Junta Associada Provincial de València entregava una distinció a la nostra localitat, agraint i felicitant l’esforç i treball de la Junta Local Contra el Càncer que amb aquest increment va aconseguir recaptar un total de 18.183,23 euros durant tota la Campanya 2018.

La directiva de la Junta Local Contra el Càncer de Massamagrell es va mostrar molt emocionada i contenta a l’hora de rebre aquest “Esment Especial» i va voler reunir el seu equip de dones per a comunicar-los la notícia, on va recalcar que aquest reconeixement és gràcies al treball realitzat per totes elles i gràcies també a l’interès i col·laboració de la gent del nostre municipi.

Esperem que està bona notícia es puga continuar compartint al llarg de tots els anys que estan per vindre, seria senyal que cada any superem la xifra recaptada l’any anterior i continuaríem demostrant que Massamagrell sí lluita contra el càncer. Per això, com tots els mesos de maig, i per a poder continuar contribuint amb la causa en aquesta Campanya 2019, els pròxims 21 i 23 de maig, La Junta Local Contra el Càncer estarà en els mercats municipals de la plaça de l’ajuntament i del Barri de la Magdalena amb taules petitòries, perquè qui ho desitge puga aportar el seu granet d’arena a aquesta causa tan important.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *