La Junta Local de AECC Massamagrell recapta a prop de 6.000 euros per a la investigació

Com tots els anys per aquestes dates, la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Massamagrell ha eixit al carrer per a recaptar fons que aniran destinats a la investigació d’aquesta malaltia.

Les dones voluntàries de l’associació van instal·lar a la fi de maig dues taules petitòries: una en el mercat del dimarts de Massamagrell i una altra en el mercat del dijous del Barri de la Magdalena, on gran quantitat de veïns i veïnes del nostre municipi van col·laborar fent el seu donatiu. També l’alcalde i diversos regidors es van acostar fins allí al llarg del matí per a col·laborar.

Després del recompte, la quantitat recaptada en aquestes taules ha sigut de 756 euros a través de la venda d’articles solidaris com necessers, polseres i clauers. D’altra banda, s’han recaptat 650 euros únicament de la venda de mocadors solidaris. I la major part dels diners, 4.364 euros, procedeix de la recaptació de les guardioles d’acapte que porten les voluntàries per les diferents zones del poble i també de la recaptació que s’encarreguen de fer les associacions i comissions falleres de Massamagrell. Amb la suma de totes aquestes quantitats, l’acapte d’enguany 2019 ascendeix a un total de 5.770 euros.

“Cada any estic més orgullosa del treball que fem. Dedicar temps en causes com aquesta, que sé que serviran de gran ajuda per a avanços en tractaments d’una malaltia tan expandida, em fa sentir-me satisfeta. Moltes gràcies a tota la gent que d’una manera o una altra ha aportat el seu granet d’arena.” comenta Verónica Carrillo, presidenta de la Junta Local AECC Massamagrell.

“Gràcies a la implicació que Massamagrell demostra tindre en aquesta causa, i gràcies també a la dedicació de la nostra Junta Local, aconseguim obtindre tan bons resultats en els acaptes any rere any. En el mercat del dimarts vaig quedar sorprés en veure la gran participació que hi havia en tot moment en la taula instal·lada. Per continuar molts anys així.”, afig l’alcalde en funcions, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *