La línea C3 arribarà a l’estació del Nord al juny

El secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño, ha anunciat que a principis del mes de març començaran les obres d’ampliació de 85 metres d’andana i augmentar així la capacitat de via. Uns treballs que han de sincronitzar-se amb les obres que s’estan realitzant en la línia de València-Castelló.

Esta actuació suposa la modificació dels itineraris actuals de les vies i la instal·lació d’un programari molt sofisticat. Després de les obres caldrà realitzar les proves pertinents de seguretat i formació per a maquinistes per a obtindre el certificat de posada en funcionament del servei que passa per l’Agència de Seguretat.

Paral·lelament ha anunciat que el projecte d’electrificació està redactat i pendent d’aprovació i licitació de les obres. Per la qual cosa es preveu que l’inici de les obres siga a partir del 2017. Seria el tram corresponent a València – Bunyol pressupostat amb 22 milions d’euros i el tram de Bunyol a Camporrobles hi ha tan sols uns estudis preliminars.

Pel que fa a les freqüències, el secretari no ha anunciat cap compromís, sinó que s’estudiarà a demanda i es descarta el desdoblament de via.

En el cas de no complir el compromís d’inici de les obres de manera immediata, els alcaldes no descarten mobilitzacions.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *