La llegenda del Valencia CF, Ricardo Arias, donarà nom al camp de futbol de Catarroja

El Teatre Auditori de Catarroja va acollir en la vesprada d’ahir la presentació de ‘Libre’ la biografia de Ricardo Arias, escrita pel periodista Fran Guaita i editada per Sargantana. Un acte que va comptar amb la llegenda valencianista i fill de Catarroja. Durant la presentació, es va aprofitar per a anunciar oficialment la intenció de l’actual equip de govern de canviar l’actual nom en el camp de futbol, Mundial 82, pel del jugador catarrogí, Ricardo Arias.

“Catarroja ha de reconéixer una gran trajectòria com la que ha tingut Ricardo Arias, un emblema del nostre futbol i que sempre ha portat amb orgull el nom del nostre poble quan ha defensat el ‘4’ del València CF per tota Europa. Per això proposarem el canvi de nom de l’estadi Mundial 82 pel de Ricardo Arias, afegint a aquesta situació una necessària renovació del camp començant per la seua gespa”, ha explicat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

“Una vegada vam tindre la idea de canviar el nom al camp, li la vam exposar als presidents dels clubs de futbol de Catarroja, que van rebre de bon grat aquesta proposta. Ara esperem que quan la nova denominació de ‘Estadi Ricardo Arias’ siga oficial poder organitzar un gran acte que siga tota una festa del futbol catarrogí”, va explicar Alejandro García Alapont, regidor d’esports.

L’anunci, que es va realitzar al final d’acte, va ser rebut amb gran orgull per part del futbolista que es va criar a Catarroja a la qual sempre ha tornat quan se li ha requerit per a qualsevol situació. Una identificació que en uns mesos es veurà escenificada en el nom del recinte que acull allò que Ricardo Arias tant adora, el futbol.