La Mancomunitat del Carraixet habilita en la seua pàgina web un visor cartogràfic

La Mancomunitat del Carraixet ha habilitat en la seua pàgina web –www.mancocarraixet.es- un visor cartogràfic per a descobrir el patrimoni natural, històric i cultural de la zona que envolta als quatre pobles de l’entitat: Bonrepòs i Mirambell, Alfara del Patriarca, Vinalesa i Foios.

A través del mateixels usuaris podran accedir a informació sobre els llocs més emblemàtics dels quatre pobles, comla Fàbrica de la Seda de Vinalesa, el Palau de la Senyoria d’Alfara del Patriarca, l’Església de l’Assumpció de Nostra Senyora de Foios o l’Atzucat de Bonrepòs i Mirambell.

De la mateixa manera, els visitants d’aquesta eina pràctica ivisual podran conèixer les peculiaritats de les cases que conserven l’arquitectura més antiga, els punts més importants de l’horta i el paisatge que envolten el Barranc del Carraixet, així com anècdotes i personatges il·lustres de la zona.

Aquest visor és una de les accions planificades en el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat del Carraixet (impulsat per l’entitat, el Patronat Provincial de Turisme de València i Turisme Comunitat Valenciana), per a promocionar la ruta Camins del Carraixet; un itinerari que connecta per senders d’horta els elements naturals i paisatgístics dels quatre municipis. A través del mapa que conté pot seguir-se la ruta de 10,6 quilòmetres traçada.

En els pròxims dies aquest visor cartogràfic també es trobarà allotjat en els portalsweb dels ajuntaments de les quatre poblacions integrades en la Mancomunitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *