La Mancomunitat del Carraixet organitza un curs per a responsables d’entitats esportives

La Mancomunitat del Carraixet i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana organitzen entre el 14 i el 23 de juny un curs de gestió esportiva per a directius i responsables d’entitats esportives. El taller, obert a qualsevol persona interessada en la matèria, i especialment indicat per a membres de les associacions esportives de la província, té un preu de 60 euros, encara que està subvencionat íntegrament per a les entitats de qualsevol dels municipis que conformen la Mancomunitat del Carraixet.

Els professors i professores del curs (Francisco Orts, Julián Hontangas, Marcos Fernandez i Marian Chilleron Lloret) proporcionaran recursos i experiències amb la finalitat de millorar els serveis que els clubs esportius oferixen a la societat i abordaran els instruments necessaris per a planificar la gestió administrativa i l’organització general de les entitats.

El curs se celebrarà en el Centre Cívic d’ Alfara del Patriarca i les inscripcions s’han de formalitzar a través del correu esports@alfaradelpatriarca.es.

La Mancomunitat del Carraixet organitza esta activitat amb la idea que els ajuntaments han de liderar la política esportiva municipal, sobretot en municipis xicotets i mitjans, on el sistema esportiu local, l’associacionisme, és encara xicotet i està limitat per la falta de capacitat econòmica i directiva, compartint la promoció de l’esport amb les entitats ciutadanes per a poder millorar la eficàcia de les polítiques de promoció esportiva.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *