Campanya FEM PROFIT de la Mancomunitat per a informar i conscienciar del contenidor marró

Els centres educatius de la Mancomunitat del Carraixet inicien les sessions de tallers educatius per a donar a conèixer al alumnat la implantació del nou contenidor marró sobre residus orgànics, en els municipis d’Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell.

Aquestes accions estan emmarcades en la campanya FEM PROFIT amb les quals es pretén involucrar a tota la població de la Mancomunitat del Carraixet sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

En aquest sentit, l’equip d’educació ambiental intentarà ampliar al alumnat, de manera didàctica i amena, els coneixements sobre els impactes de l’activitat humana sobre el medi ambient, amb l’objectiu últim de millorar les seues capacitats per a contribuir a la solució dels problemes.

Així, conèixer el “cinqué contenidor” de matèria orgànica i quins residus s’han de depositar en ell; interioritzar el concepte de les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) i sensibilitzar sobre la necessitat d’actuar per a tindre un medi ambient més sostenible, són els objectius principals dels professionals d’educació ambiental.

A més, s’entregarà a l’alumnat material informatiu per a que el porten a la seua llar, i actuen així de prescriptors de la campanya FEM PROFIT amb tot el seu entorn

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *