La música, protagonista del 9 d’Octubre a Torrent

El cap de setmana ve carregat d’activitats per a commemorar el Nou d’Octubre. Diumenge es celebrarà una processó cívica amb dansada i homenatge a Jaume I, que s’iniciarà a les 19.30 h, des del vell ajuntament. En acabant de la processó, a les 20.30 h tindrà lloc un concert oferit per la Banda Simfònica Unió Musical de Torrent, al peu de la Torre. A més divendres serà el final de Reinterpretant a Jaume I, una activitat artística que s’ha dut a terme durant tota la setmana i que culminarà amb Raúl Martínez i Carmen Romero, a les 19 h en la Casa de la Cultura. Els xiquets també podran gaudir de la festa eixa vesprada amb una divertida animació infantil, a partir de les 17 h i també dissabte al matí de les 11 a les 14 h.

La música pren un gran protagonisme este cap de setmana amb nombrosos concerts amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana. Dissabte a la vesprada tindrà lloc el concert de l’Agrupació Musical Els Majors de l’Horta Sud en la plaça Major a les 19 h. D’altra banda, en l’Auditori continua la programació per a esta tardor i este hivern amb una actuació de Nacht Trio, que delectaran a tots amb música de cambra divendres a les 20.30 h. Un altre concert que podran sentir tots aquells a qui els agrade la música serà oferit per la Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent amb l’espectacle Retrobem la nostra música, dissabte a les 20 h en l’Auditori.

El Centre Ambiental del Vedat que acull com cada dissabte el mercat d’agricultura ecològica i local. Mentrestant, els xiquets i xiquetes participaran en un taller de cuina, en el qual aprendran, alhora que es divertixen, com fer fruites de massapà, que després podran tastar al costat de tota la família. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

En l’àmbit esportiu, la pilota valenciana serà la protagonista. El carrer dels Sants Patrons acollirà a les 19 h dissabte, unes partides d’exhibició de l’Escola de Pilota del Trinquet José Maria Veguer. Eixa mateixa vesprada a les 20 h en la plaça Major tindrà lloc el Correllengua 2016 Horta Sud.

A més, l’activitat fallera serà present este cap de setmana amb el sopar del president de l’any, on serà triat el nou president per a l’exercici 2016-2017, divendres a les 22 h.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *