La música torna a la Pobla de Farnals: concert de la Unió Musical al pati del Cervantes

La Unió Musical de La Pobla de Farnals oferirà el concert «Excel·lent: música de banda», esta nit a partir de les 21.30 hores en el pati de l’escola Cervantes. El director de la banda, Juanjo Català, anima al veïnat «a acostar-se i assistir al nostre retrobament amb el poble, perquè la música és per a compartir i el concert serà una gran alegria». També insisteix en l’agraïment al col·legi i a l’Ajuntament per totes les facilitats i la col·laboració per a reprendre l’activitat després del confinament.

Durant estos mesos d’activitat restringida han mantingut la formació musical i el contacte gràcies a la tecnologia, i només des de fa tres setmanes han pogut tornar a assajar junts en el col·legi, quan ja han disposat del protocol de prevenció sanitària. «Amb el concert busquem posar-nos de nou en marxa, en condicions de seguretat, i acabar el curs amb la satisfacció de retrobar-nos amb el nostre públic. Hem preparat un programa molt atractiu, tant per als espectadors com per als músics», comenta Català.

El repertori del concert consistirà en uns pasdobles, una marxa mora i una cristiana, més dos obres, amb una durada total aproximada de tres quarts d’hora. Totes les peces seran de compositors valencians i el concert està subvencionat per la Diputació de València. La regidora de Cultura, Dolors Fontestad, ha expressat que és una molt bona ocasió “per a tornar a sentir en directe el luxe del nostre patrimoni cultural i musical i fer costat els músics de la Pobla”. D’altra banda, l’escola de música té a hores d’ara la matrícula oberta per al proper curs. Més informació en el seu correu electrònic: secretaria.u.musical.p.farnals@gmail.com