La nova Junta Local Fallera es presenta en Alaquàs

Alaquàs va acollir ahir la presentació oficial de la nova Junta Local Fallera. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar, van rebre de manera oficial a l’Ajuntament d’Alaquàs, els i les components de la nova junta directiva. La presentació es va celebrar en el marc de la primera assemblea de l’exercici 2015-2016 i a ella van assistir també els onze presidents de les Falles d’Alaquàs.

 

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va agrair públicament el treball i la dedicació de cadascun dels membres de Junta Local Fallera i es va mostrar satisfeta de la nova composició. “La nova Junta reuneix experiència, joventut, il·lusió i ganes de treballar per les Falles d’Alaquàs”, va destacar.

 

La Junta Local Fallera estarà presidida enguany per Fermín Martínez Moreno que repeteix per segon any consecutiu en el càrrec i va ser recolzat per unanimitat de totes les falles. També es varen comunicar les delegacions de cadascun dels components de la nova junta. Rosa Elvira Palomares serà l’encarregada de l’àrea de secretaria, Inés Bautista serà l’encarregada del protocol i fèmines, David Guijarro i Juan Melero portaran la delegació d’esports, Javier Piles estarà al front de la delegació d’activitats diverses i infantils, Fran Torres estarà al front de la delegació d’economia i Manuel Martínez serà l’encarregat dels jocs de taula. Tots els components compartiran les vicepresidències al llarg de l’exercici i junt a tots ells estarà Rafa Plá, com assessor de la JLF.

 

En la reunió es va acordar el nou calendari de presentacions falleres i es van comunicar a més qui seran les components de les Corts d’Honor major i infantil, ja finalitzat el termini, que coneixerem públicament a la Proclamació de les FFMM d’Alaquàs 2016 el pròxim diumenge 4 d’Octubre al Castell d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *