Abandonen el Ple de Paterna i demanen la dimissió d’Agustí

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, ha demanat reiteradament la dimissió de l’alcalde durant el ple extraordinari de hui sobre l’estat de la Vila. “Amb retallades en l’ambulància, amb la no continuitat de l’escoleta infantil de la Coma, amb retallades en educació, sanitat, promoció social i econòmica, sense participació ciutadana, i encara diu que ens sobren dos milions d’euros? El que ha de fer l’alcalde és dimitir. Perquè al Sr. Agustí li sobraran diners però li falta vergonya”.

Així es va pronunciar en el Ple que va tindre lloc ahir a Paterna, en el que els partits que conformen l’oposició abandonaren la sala plenària de l’Ajuntament. El portaveu socialista, Juan Antonio Sagredo, va afirmar ahir que «amb l’actitud dictatorial de l’alcalde, vàrem decidir complir el reglament, que assenyala que nosaltres podiem tancar el ple perque la convocatoria era a iniciativa nostra». I va dir no entendre com actúa Agustí, «un alcalde que deuria governar per a tots».

Per a Juanma Ramón “l’alcalde ha perdut una oportunitat d’or per a donar les explicacions que li exigíem des de Compromís. L’autoritarisme governa els plens. I hem volgut fer-li reflexionar per a que la situació done un viratge de 180 graus. La desídia i el caos no són bones companyes de viatge en la gestió política. Raons suficients per a demanar la seua dimissió».

«Finalment, i donat l’autoritarisme de l’alcalde, que ha volgut tancar ell les intervencions, sense deixar que la secretària explicara el funcionament dels torns de paraula, i que a ell no li tocava, tota l’oposició ha decidit alçar-se i deixar-lo a soles amb els seus regidors. No es pot permetre que un governant faça aquestes mostres de tan escasa qualitat política democràtica. I de moment només podem demostrar el nostre rebuig amb fets com el de deixar la sessió plenària», conclou Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *