La pastisseria Galán d’Albal ha guanyat el Primer Premi a La millor Mocadorà

La pastisseria Galán d’Albal ha guanyat el Primer Premi a La millor Mocadorà i al Millor Aparador i Ornamentació Comercial als Premis del Gremi de Forners i Pastissers amb motiu del 9 d’Octubre.

Segons ha informat Radio Sol Albal «el jurat estava format per professionals del sector, representants d’organització de consumidors, professors de Belles Arts i representants de mitjans de comunicació. Ha estat una edició molt difícil, hi havia un gran nivell, però la pastisseria Galan s’ha imposat en tots els nivells, perquè ha guanyat, no assoles una, sinó les dues categories».

La pastisseria Galán d’Albal ha guanyat el Primer Premi a La millor Mocadorà

Joaquín Galán va ser el que va portar la tradició valenciana de La Mocadorà a Albal pels anys 70, i des de fa temps que es va convertir en un referent en este sector.

Segons la ràdio municipal per a Joaquín Galan «per a mi el millor premi es que la gent veja els aparadors i estiga contenta. Jo el que vuic és que tots els albalencs i tots els valencians el 9 d’Octubre regalen Mocadorà a algú que estimen, i que esta tradició valenciana, tan bonica, no és perga. Perquè lluitar per València és lo nostre.Jo anime a la gent no a què vinga a comprar sinó que en cap casa falte una Mocadorà, perquè jo se que quan entra algú a casa amb una bandejeta de dolç, lo primer que hi ha és una sonrisa, i estem a falta tots d’això, d’una sonrisa i de la unió familiar, que és lo més bonico que hi ha».

Des de RàdioSol emetrà el dimarts a les 13 hores una entrevista especial a Joaquín Galan amb motiu del 9 d’Octubre o explicarà la història de La Mocadorà.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *