La Patacona d’Alboraia acull la Festa de l’Esport amb finalitats solidàries

Els veïns i veïnes d’Alboraia estan convocats el pròxim dissabte, 5 de maig, a gaudir d’una jornada esportiva, solidària i d’oci en la platja de la Patacona. La Festa de l’Esport, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alboraia i l’Associació de Veïns Patacona-Vera, durà a terme la seua V Carrera Solidària Infantil junt amb una gran quantitat d’activitats dirigides a les famílies.

La iniciativa començarà a les 10 hores, moment en el qual, a més de poder arreplegar els dorsals per al circuit, hi haurà jocs i activitats per als més xicotets i xicotetes de la casa. A les 11 hores arrancarà la V Carrera Solidària Infantil, en la qual podran participar xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. A partir de les 12 hores s’entregaran les medalles, mentre que la resta d’assistents podran gaudir de jocs inclusius i activitats lúdic-esportives per a tots.

Els fons obtinguts a través dels dorsals aniran destinats a la Asociación de Familias Alternativas en Transición de l’Horta Nord. A més, les persones que s’acosten a l’esdeveniment també podran col·laborar aportant aliments per a la citada associació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *