La periodista Rosa María Calaf, ponent del curs ‘Activisme i voluntariat per a la transformació social’

La reconeguda periodista Rosa María Calaf intervindrà com a ponent en la sessió de clausura del curs ‘Activisme i voluntariat per a la transformació social’. L’acte tindrà lloc al saló d’actes de l’Ajuntament de Quart de Poblet el pròxim 16 de febrer, de 16 h a 19 hores.

Aquest curs, dirigit a totes aquelles persones que es qüestionen el món i volen canviar-ho, ha estat organitzat pel Setem. Centre d’Estudis per la Pau Delàs, Fundació Horta Sud, Museu Comarcal Horta Sud, Fundació NovesSendes i l’Ajuntament de la Vall d’Uixò, i s’ha desenvolupat durant els mesos de desembre, gener i febrer, al llarg de tres caps de setmana i en diferents localitzacions.

La sessió de clausura del curs estarà a càrrec de la prestigiosa periodista Rosa María Calaf, amb la conferència “Mitjans de comunicació que no estan al servei del poder: què llegir, què escoltar i què veure per a estar informades”. Se celebrarà en un acte obert al públic en general al saló d’actes de l’Ajuntament de Quart de Poblet, el pròxim 16 de febrer, divendres, a les 19 hores.

Rosa María Calaf és una prestigiosa periodista i antiga corresponsal de RTVE, molt reconeguda a Espanya i guardonada amb multitud de premis, com ara un Premi Ondas o premi al Periodista de l’Any.

Més informació i inscripcions: formacioncv@setem.org i https://goo.gl/CbKS2M

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *