La piscina de Paiporta inaugura la ‘Bibliopiscina’

La piscina municipal de Paiporta ha estrenat els últims dies el seu servei de ‘Bibliopiscina’, gràcies al qual les persones usuàries de la instal·lació tenen a la seua disposició una selecció de lectures per a disfrutar durant les jornades d’estiu.
La ‘Bibliopiscina’ ofereix la possibilitat d’agafar llibres i revistes per a totes les franges d’edat, tant novel·les com contes i revistes per a la gent jove, i disposar d’aquest material durant tota la jornada. No cal inscripció prèvia i l’única condició per a fer-ne ús és tornar l’exemplar al lloc abans que finalitze l’horari d’obertura.
La bibliopiscina a la piscina pública municipal de Paiporta ha sigut una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Esports, amb el suport de l’àrea de Cultura i la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz, que ja va començar a extendre les anomenades micro-biblioteques per diferents dependències municipals mesos enrere. De fet, ja n’hi ha punts de lectura a la casa consistorial, el mercat municipal, L’Auditori o la Llar del Jubilat.
En els pocs dies que està instal·lada la ‘Bibliopiscina’, ha tingut un èxit notable, especialment, entre les xiquetes i xiquets, que troben en els prestatges volums i llibres que no tenen a casa, dels quals disfruten entre bany i bany. El servei estarà operatiu fins al mes de setembre, quan acabe la temporada.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *