La Plaça de la Llibertat d’Alaquàs guanya el primer premi de les falles grans

El dimecres 16 de març s’ha celebrat a Alaquàs el tradicional lliurament de premis de les Falles d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar Villarejo i les Falleres Majors d’Alaquàs, Amparo Zomeño Roselló i Paula Tormos Tárrega han estat les encarregades de lliurar aquests guardons.

 

La falla Plaça de la Llibertat ha alçat enguany el banderí dels millors premis de les Falles d’Alaquàs: el primer premi dels monuments grans. El segon premi de les falles grans ha estat per a Avinguda Genovés i el tercer per a Avinguda Miguel Hernández, que també ha aconseguit el de la Crítica Social. El premi d’enginy i gràcia se l’ha endut la falla Buenos Aires i el guardó de crítica social.

 

En les infantils, el primer ha estat per a Avinguda Miguel Hernández, el segon per a Verge de l’Olivar i el tercer per a la falla 18 de juliol, que també ha aconseguit el premi d’enginy i gràcia infantil. La Fantasia Infantil destacada ha estat enguany la de la Plaça la LLibertat.

 

El millor ninot indultat major ha estat el de la falla Avinguda Genovés i el millor ninot infantil el Miguel Hernández. En ornamentació de carres es va premiar el treball de la falla Cervantes per la seua creativitat. En la Cavalcada del Ninot va destacar Buenos Aires amb el primer premi i el millor llibret de falla va estar per a Vicent Andrés Estellés. Pel que fa a l’activitat fallera, el guardó se l’ha endut enguany Vicent Andrés Estellés i l’activitat esportiva ha estat per a Avinguda Genovés per la seua gran participació en aquet exercici.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *