La platja de la Pobla de Farnals tindrà un àrea per a caravanes

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals començarà pròximament amb la creació d’una àrea per a caravanes, autocaravanes i campers en un espai de l’avinguda Rei Don Jaume, en el nucli de la platja. Es tracta de la proposta que va resultar guanyadora en el procés d’inversions participatives del passat any, amb 440 punts, per a la qual es contempla una inversió màxima de 32.000 euros.

 

Després de reunir-se amb els promotors de la proposta per a conèixer els seus desitjos i necessitats, l’equip tècnic del Consistori ha començat a elaborar el projecte, que s’ajustarà el màxim possible a les seues demandes. “Volem que el resultat final siga l’esperat per tots els veïns i veïnes que apostaren per aquest projecte en la fase de votació, així com també pels promotors de la idea”, ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Sergio Cebrián.

 

“Pensem que aquesta nova àrea serà un important revulsiu turístic per al nostre poble, de la qual es beneficiarà tant el nostre veïnat com el teixit comercial i hostaler”, ha assegurat, i ha afegit que aquesta zona “completarà l’atractiu de La Pobla de Farnals cap a un perfil de turista i viatger que valora la platja i el contacte directe amb l’entorn”.

 

La regidoria té pendent ara reunir-se amb els promotors del projecte guanyador del nucli del poble: la creació d’un circuit de parkour en el Poliesportiu Municipal, per al qual es destinarà un màxim de 48.000 euros.