La Pobla de Farnals adquireix tauletes digital per a famílies desfavorides

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Benestar Social, ha adquirit recentment un total de 19 tauletes digitals que seran entregades a les famílies més desfavorides del municipi. El projecte s’ha desenvolupat amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, qui ha dotat al Consistori amb 5.000 € per a dur a terme la iniciativa. Les persones receptores, que han sigut triades segons els informes de l’equip tècnics dels Serveis Socials, es faran responsables de donar un bon ús a l’aparell i d’utilitzar-lo per a necessitats essencials.

L’actual situació sanitària fa més greu l’escletxa tecnològica entre les famílies vulnerables”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca, qui ha assegurat que estar desconnectats de la xarxa “pot provocar desigualtats de tot tipus, des de no poder complimentar un tràmit a perdre una oportunitat de treball”.

La regidora de Benestar Social, Maria Carmen Benlloch, ha explicat que esta iniciativa “partix de la idea fonamental que la crisi sanitària colpeja de distinta forma a les persones i les famílies, i que són moltes les que quedaran enrere si no actuem amb justícia social”. La regidora ha assegurat que des de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals “farem tot el possible perquè ningú es veja privat d’accedir a les mateixes oportunitats per culpa de no disposar dels mitjans tecnològics necessaris, que en el context actual s’han tornat indispensables”.