La Pobla de Farnals dona la benvinguda al Nadal

L’ambient nadalenc impregna ja els carrers de la Pobla de Farnals. Ahir dijous, 9 de desembre, una cavalcada recorregué els carrers del poble amb figures gegants i exhibicions de l’alumnat del curs de ball modern. A les 18h eixiren de l’ajuntament i tornaren a la mateixa plaça de Sant Vicent per a l’encesa de l’arbre de Nadal, moment amenitzat per l’actuació del Cor de la Unió Musical de La Pobla de Farnals. L’Associació de Comerciants oferí a les persones assistents xocolate, i així s’inaugurà la temporada nadalenca en el poble.

 

El divendres 10 arriba el torn de l’encesa de llums en la zona de la platja, a les 19h en la plaça Corts Valencianes. Un cap de setmana especial que a més de l’arbre il·luminat, tindrà activitats per als menuts al voltant del mercat nadalenc. Estarà en funcionament fins al diumenge 12. El mateix diumenge l’Associació de Comerciants muntarà un mercat especial de Nadal en la plaça Sant Vicent, adornat amb figures il·luminades, i obsequiaran a qui s’acoste amb el tradicional vesc característic de Santa Llúcia que acompanya els bons desitjos de Nadal. També aprofitaran per a fer públics els premis de la segona edició del concurs «Art al Carrer». D’altra banda, Càritas instal·larà un lloc de recollida d’aliments durant tot el dia.

 

El veïnat té a la seua disposició tant en Corts Valencianes com en la plaça Sant Vicent,  els respectius photocalls instal·lats des d’on podran retratar-se i dedicar felicitacions. També hi ha arbres de Nadal en diferents places del poble, que el veïnat pot decorar amb materials reciclats. El cap de setmana especial d’inici de la temporada nadalenca compta amb molta participació associativa del veïnat, i la regidora de Comerç i Turisme, Victoria Prieto, ho valora molt positivament: «Ens alegra donar la benvinguda al Nadal comptant amb el veïnat. És una època especial d’il·lusió, sobretot per als més menuts. I ho celebrem amb la promoció del xicotet comerç, que amb la seua qualitat i proximitat, fan comunitat».