La Pobla de Farnals dona la cara contra la violència masclista

Perquè hi ha diferents violències que afecten a les dones en qualsevol edat, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha desenvolupat la campanya ‘Dona la cara’ per visibilitzar la lluita contra totes les resistències a la igualtat real, a través de la subvenció del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere del Govern Central.

Segons la regidora del departament, Maria Carmen Benlloch, “el veïnat dona la cara perquè la Pobla de Farnals siga una localitat més inclusiva, respectuosa i diversa, on tota la gent tinga les mateixes oportunitats per guanyar-se el futur que somia”.

Més de dues-centes persones han participat en aquesta iniciativa que deslegitima les conductes masclistes amb la implicació social, mitjançant una campanya de sensibilització i conscienciació a peu de carrer a la que s’ha pogut sumar la ciutadania del poble i de la platja.

Les persones que han participat pot vore’s a la façana de l’Ajuntament en una enorme lona en la qual estan les seues fotografies amb l’eslògan ‘La Pobla de Farnals Dona La Cara contra la violència masclista’.