La Pobla de Farnals hissa les banderes a les seues platges

L’alcalde de La Pobla de Farnals, Enric Palanca, juntament amb la regidora de Turisme, Victòria Prieto, i la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Benlloch, han participat durant l’hissat de banderes de les dues platges de La Pobla de Farnals. Enguany, totes dues platges han sigut guardonades amb la Bandera Blava i una menció especial en «Accessibilitat Universal», reconeixent el seu compromís amb la qualitat, l’accessibilitat i el medi ambient.

L’alcalde Enric Palanca ha declarat: «Aquest assoliment és fruit de l’esforç de tot l’equip que treballa durant tot l’any perquè les nostres platges estiguen impecables i disposen de tots els serveis necessaris perquè tots i totes puguen gaudir-los. L’obtenció de la Bandera Blava i el reconeixement en accessibilitat universal, entre altres certificacions, ens donen l’oportunitat d’oferir unes platges on totes les persones puguen gaudir d’un entorn segur i accessible.»

A més de les banderes blaves, la platja Nord i la platja Pobla Marina han obtingut altres certificacions que destaquen per la seua gestió de qualitat, accessibilitat universal i gestió ambiental, entre elles l’ISO 9001, la UNEIX 170001-2, l’ISO 14001, l’UNE-ISO 13009:2016 Platges (Q) i el segell Qualitur.

Per part seua, la regidora de Turisme, Victòria Prieto, ha afegit: «La Pobla de Farnals és un municipi amb molt d’encant i estem molt orgullosos que les nostres platges siguen reconegudes per la seua qualitat i per ser un exemple d’accessibilitat universal. Volem que tots, sense excepció, puguen gaudir de les nostres platges.»

Finalment, la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Benlloch, ha destacat: «L’accessibilitat és un aspecte fonamental en la nostra gestió. Una platja per a tots és una platja que reflecteix els valors d’inclusió i respecte per la diversitat que ofereix el nostre poble.»

Un any més, La Pobla de Farnals continua sumant dedicació i compromís per a oferir unes platges i un entorn amb uns estàndards alts de qualitat, accessibilitat i sostenibilitat per a tots els seus visitants.