La Pobla de Farnals implantarà un Pla colonial Felí per a controlar els gats al carrer

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals implantarà un Pla Colonial Felí per a controlar i evitar la concentració d’un gran nombre de gats i gates abandonats al municipi. El seguiment de les colònies és necessari per a evitar problemes relacionats amb la salubritat pública i el benestar animal i permetrà una gestió adequada dels animals que viuen al carrer.

Amb este projecte també es preveu aconseguir una bona relació entre la ciutadania i els felins, aprofitant els mitjans gratuïts que ens ofereix la naturalesa per al control d’algunes plagues, com són els ratolins i panderoles, sense haver d’utilitzar productes químics invasors i nocius per a les persones, altres espècies animals i el medi ambient.

A través de la iniciativa es controlarà la població felina en els punts de la localitat més sensibles amb l’objecte de minimitzar els riscos higiènics i sanitaris, mitjançant la detecció precoç d’animals malalts i la desinfecció i neteja d’aquests llocs; conscienciar a la ciutadania del benefici personal i col·lectiu que suposa el control de les colònies; posar en marxa una campanya d’esterilització anual en la qual es compte amb la col·laboració de les diferents associacions de defensa i protecció animal; i suplir les necessitats bàsiques dels gats  mitjançant el subministrament de menjar i beguda.

El Pla Colonial Felí ha estat aprovat per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals i està exposat al públic al tauler de la seu electrònica. Hi ha un termini de 15 dies per a presentar consideracions a través d’instància general. Podeu consultar-lo al següent enllaç:

http://lapobladefarnals.sedelectronica.es/board//

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *