La Pobla de Farnals llança un qüestionari online per a elaborar el I Pla Municipal Contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Benestar Social, continua amb el procés participatiu per a l’elaboració del diagnòstic del I Pla Municipal Contra la Violència de Gènere. Així, s’ha elaborat un qüestionari online per a que tots els veïns i veïnes puguen donar el seu punt de vista sobre els objectius i les accions a desenvolupar amb aquest Pla. Durant deu dies, des del 16 de novembre, podran accedir a l’enquesta a través d’aquest enllaç: https://equalityquestions.typeform.com/to/hlwC9CLf

A més del qüestionari online, l’equip tècnic que treballa en l’elaboració del Pla també realitzarà qüestionaris presencials en diversos punts de la localitat, per tal d’evitar possibles biaixos generacionals o de caràcter social.

La regidora de Benestar Social, Maria Carmen Benlloch, ha explicat que la pretensió del Consistori és “conèixer les necessitats específiques que, en matèria de la lluita contra la violència de gènere, es plantegen en la nostra població”. “És fonamental comptar amb la visió del nostre veïnat sobre un tema de tanta urgència social com aquest, en el qual estem treballant i que es veurà reflectit en el I Pla Contra la Violència de Gènere, una eina de bàsica que necessitem per a aconseguir que la nostra localitat continue sent lloc inclusiu, respectuós amb la diversitat i en el qual homes i dones visquen en igualtat d’oportunitats en totes les vessants de les seues vides”, ha afirmat la regidora.

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha demanat la participació de tots i totes als qüestionaris, per tal de comptar amb una mostra poblacional ampla, les respostes de la qual ajudaran a la redacció del Pla.