La Pobla de Farnals no es conforma amb la pèrdua de la bandera blava

L’alcalde de la Pobla de Farnals, Enric Palanca, ha manifestat en xarxes socials que recorrerà la pèrdua de la bandera blava,Estic empenyat i emprenyat amb la decisió de perdre un reconeixement que per justícia ens correspòn”. A més ha explicat que la qualitat de l’aigua sí que és la requerida. Les aigües d’aquest any estan bé segons les últimes anàlisis «, ha afirmat Palanca.

Respecte a l’ocorregut l’any passat ha assegurat que “els vessaments de fecals evidentment es varen produïr. Les mesures adoptades han sigut les que la Generalitat ha posat a la nostra disposició. Per alguna cosa s´han fet reunions amb els tècnics de la comarca a través de la Direcció General D´aigües. La Conselleria de Medi ambient és el partner de l´entitat que atorga la Bandera Blava. Aleshores les mesures adoptades -totes- deurien d´haver sigut comunicades. La Pobla de Farnals ha complert en tot i potser es puga revertir la decisió”.

L‘alcalde no es conforma amb aquesta decisió i ja ha iniciat tràmits, ho fa principalment perquè “No em resigne per respecte a tota la gent que ha estat treballant tot l´any: regidora de turisme, ens gestor local, personal de l´ajuntament, comerciants i tot el poble de La Pobla de Farnals. És de justícia que es reconega l´error i arribaré on calga. Les converses amb les distintes administracions ja han començat”, ha recalcat Palanca.