La Pobla de Farnals present a FITUR a través de l´esport del ciclisme

L´Ajuntament de La Pobla de Farnals present a FITUR a través de l´esport del ciclisme. L´alcalde de La Pobla de Farnals, Enric Palanca, va acompanyar a FITUR a l´equip de ciclisme professional Electro Hiper Europa. L´equip que corre a la categoria Continental compta entre altres espònsors amb la marca de La Pobla de Farnals al mallot.

A l´acte de presentació va concórrer el director general de l´Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer i el president de la Diputació de Castelló Josep Pasqual, també promotor de l´equip amb la marca Castelló Cycling

La Pobla de Farnals és l´únic municipi que promociona turísticament el municipi a través d´un equip ciclista professional i valencià. En paraules del seu director esportiu Rafa Casero, l´Electro Hiper Europa forma part dels sis equips professionals d´Espanya. Enguany per primera vegada correran la Vuelta a Burgos.

La relació entre La Pobla de Farnals i el ciclisme és llarga, tenint em memòria corredors com Batiste Subies o els més contemporanis Mario Fenollosa i Enric Ferrer, entre altres. La construcció del carril ciclovianant que uneix els dos nuclis està sent el fil conductor de tota una sèrie d´accions per part de l´ajuntament per a donar a conéixer turísticament el municipi a través de la mobilitat sostenible. La Platja de La Pobla de Farnals és coneguda a la comarca de l´Horta com a destí de segones residències estivals. “Poder moure´s en bicicleta és una realitat i una demanda social que demostra la necessitat de sumar turisme, esport i consciència mediambiental”, explica Enric Palanca.