La Pobla de Farnals retirarà les plaques quan les sentències siguen fermes

La Corporació de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals va acordar que es retirarien les plaques del municipi dels polítics condemnats per corrupció amb sentència ferma, atenent a la sol·licitud realitzada per la conselleria de Transparència i a la voluntat de l’equip de govern de fer palesa una vertadera regeneració democràtica a nivell local.

En resposta a la publicació realitzada a un periòdic comarcal, l’alcalde de la localitat, Enric Palanca, ha manifestat que en el cas de l’exalcaldessa Natividad García, “l’Ajuntament desconeix si les sentències per corrupció que recauen sobre la seua persona són fermes o si caben recursos d’apel·lació”.

La Pobla de Farnals no està personada en cap acusació i, per tant, es desconeix la informació exacta de les causes obertes contra la que fóra màxima representant del municipi entre 2008 i 2011. Per eixe motiu, “hem demanat als tribunals a través d’un ofici que ens aclaren en quin estat es troben les sentències, de manera que si alguna relativa a casos de corrupció és ferma, procedirem a la retirada de les plaques de manera immediata”, ha explicat Palanca.
“De cap manera anem a reconèixer la memòria dels polítics condemnats per corrupció, però hem de ser cauts i atendre a la presumpció d’innocència fins que les sentències siguen definitives”, ha finalitzat l’alcalde. Ara per ara, l’Ajuntament de la Pobla de Farnals només té constància de la sentència ferma a Natividad Garcia per transfuguisme, una qüestió que no té res a veure amb cap cas de corrupció.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *