La Policia Local d’Alboraia consciencia als estudiants sobre l’ús responsable de les xarxes socials

La Policia Local d’Alboraia es troba visitant aquestes setmanes als estudiants del municipi per a conscienciar sober l’ús responsable de les xarxes socials. D’aquesta manera, els alumnes han rebut diverses xarrades per a conéixer les regles que imperen en Internet amb la finalitat de protegir la identitat enfront de desconeguts o les situacions que constitueixen un delicte.

En aquest sentit, s’ha assenyalat com a consells, entre altres, no proporcionar informació personal a desconeguts o no utilitzar la webcam o no acceptar les sol·licituds d’amistat d’aquells que no es conega cara a cara.

També s’ha remarcat que els insults, les amenaces, el robatori de contrasenyes o la usurpació d’identitat constitueixen un delicte. Fins i tot, els agents han destacat la cura que s’ha de tenir amb el material que es puja a la xarxa perquè pot ser vist per qualsevol.

Aquest programa s’emmarca en la línia d’actuació que manté la Policia Local d’Alboraia d’acudir periòdicament als col·legis i instituts d’Alboraia per a oferir xarrades. Recentment, els alumnes dels centres educatius de la localitat valenciana van rebre formació en matèria d’educació viària.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *