La Policia Local de Catarroja informa sobre l’ús correcte del material pirotècnic a les escoles

La Policia Local de Catarroja un any més ha entrat a les aules dels centres municipals per a informar l’alumnat sobre l’ús correcte del material pirotècnic, tan arrelat en aquestes dates. Dins de la campanya, ‘No et Cremes’ han pogut acostar-se als més joves catarrogins i catarrogines, indicant totes les normes a seguir per a una millor convivència durant aquestes setmanes.

Els consells que han transmés els membres del cos de seguretat municipal han anat des de la prevenció i les normes de seguretat a l’hora d’encendre material fins a les normes més específiques que indiquen temps de descans de la ciutadania i llocs degudament senyalitzats per a utilitzar tot aquest tipus de materials. Aquesta informació està inclosa en el bàndol faller, que es pot consultar en la web municipal. Tant l’alumnat com els agents, s’han emportat un gran record de la visita. Els escolars per la lliçó apresa i els membres del cos de policia municipal pels records en forma d’emoció dels menuts i menudes, a banda d’algun dibuix dels seus admiradors escolars.

Finalment, en el mateix àmbit de prevenció i seguretat recordar que des de l’OMIC, com també és habitual, s’està realitzant una comprovació de tots els locals que ofereixen venda de material pirotècnic.