La Policia Local de Paiporta prepara un pla d’accés segur als col·legis de la localitat per a l’inici del curs escolar

La Policia Local i l’Ajuntament de Paiporta treballen en la posada en marxa de mesures que garantisquen un inici segur del nou curs  escolar .

Amb aquest objectiu, a partir del pròxim dilluns 7 de setembre, els centres educatius de la localitat  comptaran amb espais per als vianants més amplis que garantisquen el compliment de la distància de seguretat interpersonal entre l’alumnat i les seues famílies durant les entrades i eixides dels centres.

Per això, es realitzaran talls de trànsit en els accessos als centres i es col·locaran tanques que impedisquen el pas de vehicles a les zones per als vianants. Així mateix,  es comptarà amb presència policial que garantisca el correcte compliment i seguiment d’aquestes mesures de seguretat.

Per al regidor d’Interior, Vicent Císcar, «la tornada al col·legi segura és una prioritat per a la corporació municipal, per això estem treballant intensament des de totes les àrees municipals amb la Regidoria d’Educació perquè els nostres xiquets i xiquetes puguen exercir el seu dret a una educació presencial amb totes les garanties».

Aquest accés per als vianants més segur se suma a altres mesures municipals com el condicionament de les instal·lacions dels col·legis, o el reforç de la neteja i desinfecció per part de de l’empresa pública Espai.