La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Massamagrell instal·larà un desfribilador d’Obra Social «La Caixa» en la zona esportiva i d’oci municipal

El director de l’oficina de CaixaBank de Massamagrell, José Vicente Soriano, l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, i el regidor d’Esports, Paco Gómez, han signat aquest dijous l’acord de col·laboració entre l’entitat i l’ajuntament.

“Des d’Obra Social ‘La Caixa’ hem destinat a l’Ajuntament de Massamagrell una ajuda de 2.844 euros per a l’adquisició i implantació d’un nou desfribilador mòbil. Per a nosaltres és un autèntic orgull comptar amb aquesta iniciativa que aporta benestar al municipi i està emmarcada en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de Caixabank” explica el director de l’oficina CaixaBank.

“Aquest nou dispositiu anirà instal·lat en la zona esportiva i d’oci del municipi. Pensem que és una zona idònia ja que és molt freqüentada per joves esportistes al llarg de tota la setmana i permetrà atendre’ls en situacions de parada cardiorespiratòria, la tercera causa de mort a Espanya en menors de 40 anys. Portem temps en contacte amb Obra Social ‘La Caixa’ perquè se’ns concedisca l’adquisició d’aquest desfribilador. Amb açò volem aconseguir que Massamagrell siga un municipi que progressa cap al benestar, la seguretat i la tranquil·litat de les persones”, comenta el regidor d’Esports.

“Amb aquest ja són cinc els desfribiladors instal·lats en el nostre municipi, incloent els de l’Ajuntament, Centre Cultural, llar del jubilat del Barri de la Magdalena i la unitat mòbil de Policia Local. Des de l’Ajuntament comptem amb personal format per a l’ús eficaç dels disfribiladors, i en aquesta ocasió la iniciativa d’Obra Social ‘La Caixa’ també permetrà que el cos tècnic i directiu dels diferents clubs esportius reba formació per a conèixer el seu funcionament” aclareix l’alcalde de Massamagrell.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *