La renovació de parcs infantils continua al Passeig Joan Fuster de Manises

El pla integral de renovació d’àrees lucratives infantils de Manises continua amb les obres als dos parcs del Passeig Joan Fuster on encara no s’havia intervingut.

 

Els treballs, que han començat esta setmana i que conclouran a meitat de gener, consisteixen a ampliar el sòl de seguretat i canviar els jocs per uns altres, que tindran un disseny aeroportuari i inclouen un avió. A més a més, es millorarà el drenatge a tota la zona.

 

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha explicat que “amb estes obres es dona una nova imatge als parcs i es continua dotant a cadascun d’una temàtica diferent, en aquest cas sobre l’aeroport, que tant identifica a Manises”. Al mateix temps, “es millora la seguretat dels xiquets i xiquetes”.

 

Una vegada acabe aquesta intervenció es durà a terme la renovació del parc de la Casa de Cultura, de Els Ferrocarrils, de la plaça del Castell i de la part que falta de Els Filtres.

 

Totes aquestes intervencions s’inclouen dins del  pla de renovació progressiva d’àrees lucratives infantils a través del qual ja s’han renovat els parcs Enric Valor, Penya Bètica, una part del Passeig Joan Fuster i una part de Els Filtres.