La Sant Silvestre Solidària de Paiporta recull més de mitja tona d’aliments

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta va tornar a batre el seu propi rècord de participació, amb aproximadament 525 corredors i corredores, i va recollir més de mitja tona d’aliments no peribles que foren entregats a Cáritas i Creu Roja. Enmig d’un ambient de festa i bon humor, aquest dijous es va disputar la carrera en què les paiportines i paiportins tornaren a demostrar el seu esperit solidari i participatiu.

Com és tradicional, al finalitzar la prova, de menys de 3 quilòmetres, s’entregaren els premis a les millors disfresses: la masculina, la femenina, la del grup més nombrós i més original. Cadascun d’aquests guardonats s’emportaren a casa un pernil gentilesa del patrocinador de la carrera, Ciencasas.com, que va col·laborar amb la regidoria de Joventut i Esports i el Servei Municipal d’Esports en l’organització.
Una batucada va animar els moments previs a l’eixida i els posteriors, a més de l’habitual avituallament a base d’aigua i xocolata calenta per templar el cos.
Una vegada finalitzada la carrera pels carrers de Paiporta, l’alcaldessa, Isabel Martín, i la regidora d’Esports, Zaira Martínez (que foren dues de les participants), i diferents membres de l’equip de govern i la corporació municipal, varen entregar els pernils i altres obsequis als i les persones que prengueren part en la cursa. Per últim, Caritas i Creu Roja recolliren els aliments donats per les persones que es varen inscriure i participaren en un esdeveniment que cada any trenca els registres de l’edició anterior i que posa de manifest l’esperit solidari i participatiu de la ciutadania de Paiporta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *