La selecció espanyola de patinatge de velocitat es prepara a Paiporta

La selecció espanyola de patinatge de velocitat juvenil i júnior va celebrar aquest cap de setmana una jornada tècnica a la pista de Paiporta. El seleccionador, Garikoitz Lerga, i el seu equip tècnic, van convocar patinadores i patinadors arribats de clubs de tots els punts de la geografia espanyola a una trobada en què els i les joves varen començar a preparar les pròximes cites d’àmbit europeu i Mundial.
Va participar en aquesta jornada la patinadora paiportina Eva Villena, pertanyent al Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta, i que podria passar a formar part del combinat nacional si aconsegueix la confiança dels tècnics en les pròximes jornades tècniques, convocades a diferents punts del territori nacional.
Aquestes jornades, segons va explicar el preparador de la selecció, serveixen per a observar de primera mà el nivell dels i les esportistes, i per a començar a fer equip de cara a les pròximes cites en què participarà la selecció espanyola.
L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, varen donar la benvinguda a les patinadores i patinadors i als preparadors, que varen disfrutar d’una pista municipal construïda per l’Ajuntament i homologada per a acollir cites d’àmbit nacional, que es va estrenar al setembre de 2018.