La sisena edició de la 7K Port Saplaya obri inscripcions d’una carrera en solidaritat amb Ucraïna

La VI Carrera Popular 7K Port Saplaya ha convocat a mil persones participants amb l’obertura de les seues inscripcions els beneficis de les quals aniran destinats a Ucraïna. D’aquesta manera, l’esdeveniment esportiu de running, música, ioga i activitats en la mar, que porta per lema ‘Corre i camina per Ucraïna’, torna a celebrar-se després de 2 anys d’absència per la COVID-19 i ho farà amb un recorregut únic: al costat de la mar, travessant la colorida Port Saplaya i passant pel paisatge únic que deixa l’horta d’Alboraia.

La carrera tindrà lloc el pròxim 29 de maig a les 09.00 hores, enfront de la piscina municipal Pool Beach i és apta per a les categories Cadet, Júnior, Sub23, Absoluta i Veterà, en les seues versions femenina i masculina. A més, com és habitual, comptarà amb un recorregut infantil, de menor grandària (750 metres) que començarà a les 11.00 hores amb la finalitat que els xiquets i xiquetes també gaudisquen de la proposta d’oci i esport.

Les inscripcions per a totes dues carreres es realitzen a través de la web oficial 7kportsaplaya.es o bé a través de la plataforma carreraspopulares.com fins al 25 de maig a les 23.59 hores. A més, està habilitada l’aportació dorsal 0, amb la qual qualsevol persona pot col·laborar amb la recaptació de fons per a Ucraïna sense participar en l’activitat esportiva.

7K Port Saplaya ja ha recaptat més de 10.000 euros per a causes solidàries en les 5 edicions celebrades. En aquesta ocasió, la carrera està sent organitzada per Deporbrands, la piscina municipal d’Alboraia Pool Beach, l’Escola de Mar Xsa Surf, el club Rotary València Centre i la regidoria d’Esports que lidera Zeudy Estal de l’Ajuntament d’Alboraia, una sèrie d’entitats que presentaran el circuit en un acte públic que es durà a terme pròximament.