La Societat Musical Eslava d’Albuixech, una banda online durant el confinament

La banda de la Societat Musical Eslava ha aprofitat el confinament per a ajuntar-se de manera virtual i no deixar de fer banda.

Els músics de la banda, davall la batuta del valler Vicent Ortiz Gimeno, han gravat fins a la data tres vídeos, un per Falles, un per Setmana Santa i un en honor de la Societat, en el qual a més d’aparéixer els músics o el director, també hi intervenen figures molt importants com el president o el paperer.
Per a la realització del muntatge, cada músic es va gravar a la seua casa tocant la peça en concret i després Vicent Ortiz, director de la banda, els va editar fins arribar al resultat que podem veure a la pàgina de Facebook de la Societat.

El primer vídeo que van publicar va ser ‘El Fallero’, de José Serrano, en què pretenien homenatjar les Falles. El segon va ser ‘Lumen Mundi’, de Dionisio Borea, en honor a la Setmana Santa. L’últim va ser ‘Granell’, de Josep Granell, un pasdoble escrit per un músic de la Societat en honor del president de la mateixa.

Els vídeos compten amb milers de reproduccions en Facebook i Instagram i han corregut per altres plataformes com WhatsApp.