La Unió Musical Santa Maria del Puig guanya el 39 certamen autonòmic de bandes de música

La Unió Musical Santa Maria del Puig s’ha proclamat campiona de la Secció Segona del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana, que va tindre lloc el passat diumenge 19 de novembre al Palau de les Arts de València.
La banda del Puig va rebre el Primer Premi i la Menció d’Honor amb 363 punts, superant els resultats obtinguts per la Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa i la Unió Musical La Aurora d’Albatera.
El certamen és la competició de bandes de música més important de la Comunitat Valenciana. En ell participen els guanyadors dels certàmens provincials. La Unió Musical Santa Maria del Puig competia en la secció segona, per a bandes de menys de 70 músics, i s’ha alçat com la campiona de tota la Comunitat Valenciana.
Els músics van interpretar, sota la batuta de Manuel Járrega,  l’obra obligada «Sad Clown Symphony» de Santi Miguel, i les obres d’autors locals el pasdoble «Valencianet», de Julio Ribelles Brunet, i l’obra lliure El jardín de Hera de José Súñer Oriola.
El director de la banda, Manuel Járrega, també ha sigut distingit com el millor director de totes les categories del certamen, un reconeixement que té doble mèrit perquè acostuma a donar-se als directors de la Secció Primera.
L’alcaldessa del Puig Luisa Salvador felicita la institució musical per una victòria «que premia l’enorme esforç realitzat pel seu director, músics i socis per estar en el màxim nivell artístic» i que «arriba en el millor moment, quan estem celebrant el seu centenari».
En els seus cent anys d’existència, enguany és la primera vegada que la Unió Musical Santa Maria del Puig s’emporta la distinció màxima. Un premi que la confirma, segons l’alcaldessa, «com una de les millors bandes de música de tota la Comunitat Valenciana».
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *