La Volta Ciclista a Espanya 2019 tindrà un final d’etapa al Puig de Santa Maria

La localitat del Puig de Santa Maria serà final d’etapa de la Volta Ciclista a Espanya de 2019 en el seu pas per la Comunitat Valenciana. En concret, la localitat de l’Horta Nord serà el final de la quarta etapa de La Vuelta 2019.

Esta etapa, que es disputarà el 27 d’agost, començarà a Cullera i tindrà un recorregut de 177 quilòmetres amb final a El Puig. Serà una de les 8 etapes que recorreran la Comunitat Valenciana en l’inici de la Volta a Espanya.

L’elecció s’ha donat a conèixer en la presentació de La Vuelta 2019 realitzada la nit d’aquest dimecres 19 de desembre a l’auditori provincial d’Alacant.

L’alcaldessa Luisa Salvador ha assistit a l’acte al costat de la regidora de Turisme María Saldaña i el regidor d’Esports Fernando Checa.

Després de l’anunci, Salvador ha manifestat la seua «emoció» perquè «es tracta d’un esdeveniment amb molta repercussió mediàtica que comporta la presènciad’un enorme dispositiu tècnic i humà per a la seua organització».

Fernando Checa, responsable d’Esports, ha celebrat l’elecció com «un somni fet realitat». «Ajudarà a difondre la pràctica del ciclisme en el municipi i pemitirá als aficionats gaudir en primera línia de les figures més importants d’aquest esport».

Per la seua banda, la regidora de Turisme María Saldaña, ha destacat la qualitat dels serveis hotelers i de restauració que hi ha al municipi, alhora que convida «a tot el món a vindre al nostre poble a vibrar un final d’etapa que promet ser meravellós «.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *