La xiqueta d’Alaquàs, Lucia Peralta, subcampiona del Campionat Autonòmic de Pàdel

Amb tan sol vuit anys, Lucia Peralta, veïna d’Alaquàs, s’ha proclamat subcampiona del Campionat Autonòmic de Pàdel 2015 de la Comunitat Valenciana en la categoria benjamí femení juntament amb Diana Toledo, la seua parella en el torneig. El campionat, en el qual van participar més d’un centenar de xiquets, es va celebrar durant els dies 17, 18 i 19 de juliol en les instal·lacions de Padel Point la Nucia, en la província d’Alacant.

 

Lucía pertany a l’Escola de Pàdel d’Alaquàs des de fa tan sols un any, la qual cosa no fa més que demostrar l’esforç i el treball dur que ha dut a terme en aquest breu període de temps. Des d’un primer moment tant la seua família com l’Escola s’han involucrat en el desenvolupament de les seues facultats, consolidant-se com una de les seues jugadores de competició i participant en tornejos al voltant de dues vegades al mes.

 

L’Escola de Pàdel d’Alaquàs compta actualment amb més de 110 jugadors de diferents modalitats. Les seues instal·lacions disposen de tot el material específic per al desenvolupament d’activitats i els seus monitors pertanyen a la part alta del rànquing de jugadors de pàdel de la Comunitat Valenciana. L’escola també organitza tornejos de caràcter lúdic i no federat contra altres clubs de la província de València a més de tornejos oficials d’adults i menors en els quals l’Escola s’encarrega de gestionar tots els tràmits necessaris.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *