La XX Festa de la Primavera, el dissabte en Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs celebrarà dissabte 9 de maig la XX Festa de la Primavera d’Alaquàs, la Diada Solidària i el Joc Solidari. La jornada es celebrarà d’10 a 14 hores al Parc de la Sequieta d’Alaquàs. A les 12 hores del matí tindrà lloc el lliurament dels premis als participants en el Joc Solidari i es donaran a conèixer també els premiats del concurs El Teuladí.

La Festa de la Primavera és una de les activitats més tradicionals i amb més èxit d’Alaquàs donat l’alt índex de participació de la ciutadania. Milers de persones, entre associacions, entitats i veïns i veïnes participen i s’involucren cada any en aquesta jornada dividida en tres espais: infantil, jove i solidari, format per la Diada Solidària i el Joc Solidari.

 

Espai Solidari

Les activitats s’iniciaran a les 10 hores del matí amb la benvinguda de tots els col·legis d’Alaquàs participants en el Joc Solidari, una de les activitats centrals dins dels projectes de cooperació internacional posats en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs i que està organitzat conjuntament amb la Comissió Solidària. L’objectiu d’aquesta activitat és recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món i consisteix en ensenyar els xiquets i xiquetes, a través de proves i jocs, les diferències que hi ha als cinc continents. Els participants d’aquest Joc Solidari juguen per aconseguir diners que cada centre destina a un projecte seleccionat i respecte al qual s’ha treballat prèviament a les aules.

 

A les 12 hores del matí començarà també la tradicional Diada Solidària, amb una seguida d’activitats solidàries, venta de productes i tallers i la possibilitat de menjar al parc una ració de paella solidària amb beguda, amb l’aportació de 3 euros. Els diners obtinguts en aquestes activitats aniran destinats al projecte ALAQUÀS SOLIDÀRIA posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

Espai Infantil i Jove

Les activitats de l’espai infantil i jove tindran lloc a partir de les 11 del matí. En elles participaran nombroses associacions i entitats d’Alaquàs. En aquest espai s’oferiran tallers d’oci, atraccions, competicions esportives, regals i degustacions gastronòmiques. A les 12:30 es realitzarà una exhibició de Unitat Canina i la Policia Local d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *