La XXIII Mitja Marató de Xirivella se celebrarà el 4 de novembre

El diumenge 4 de novembre Xirivella es prepara les sabatilles per a córrer la XXIII Mitja Marató Ciutat de Xirivella 2018. L’eixida i arribada es farà des de l’av. de la Constitució i la pl. de la Concòrdia a les 10.00 h.

En paraules de Rubén Langa, regidor d’Esports: «La Mitja Marató Ciutat de Xirivella és una celebració especial per a eixir al carrer on l’esport i l’espectacle s’uneixen. Una vegada més, agrair al club local d’atletisme Peus Lleugers la col·laboració prestada durant tants anys, l’ajuda dels tècnics del departament d’Esports, a Protecció Civil, Creu Roja, i a les firmes col·laboradores. Sort a tots els participants!».

La Mitja Marató està organitzada per l’Ajuntament de Xirivella, regidoria d’Esports que dirigeix Rubén Langa, i el Club d’Atletisme Peus Lleugers, i en la qual es convida a participar a tota aquella persona major d’edat, de categoria júnior o superior, sense distinció de sexe, raça o nacionalitat.

El recorregut serà semiurbà i constarà de 2 voltes, amb un total de 21,097 km.

Les inscripcions es podran realitzar des de les 08.00 h de l’1 d’octubre fins a les 23.59 h del 31 d’octubre, amb una quota de 7 € (enllaç directe inscripcions: http://ow.ly/yC7L30mmRQZ). No s’hi admetran més de 1500 inscripcions.

Respecte al repartiment de premis, els tres primers de cada categoria, així com el primer local (prèvia acreditació) de cada categoria, seran guardonats. A més, per a tots aquells participants hi haurà samarretes tècniques de mànega llarga que s’entregaran el dia de la prova en el mateix moment que el dorsal i el xip, des de les 08.00 h i es tancarà 10 minuts abans del començament de la carrera, en la mateixa línia d’eixida.

Ricard Barberà, alcalde de Xirivella, conclou: «Alguns i algunes eixireu a córrer, altres estarem animant i acompanyant els peus lleugers i els que no ho són tant. A la Mitja Marató de Xirivella hi haurà peus ràpids i lents, dels que es preparen per a una cursa més llarga, dels que tornen a la carretera després d’una lesió, dels que vindran a pel trofeu i marca i dels que vindran a acabar la prova. Però sobretot, hi haurà bon ambient, un ambient sa en una jornada agradable, amb l’atletisme i l’esport com a protagonistes. Disfruteu de la festa!».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *