L’Agrupació de Falles Turia trasllada la Real Senyera des de Quart de Poblet a Xirivella

Els fallers i falleres de Quart de Poblet i Xirivella han participat esta vesprada en el Solemne Trasllat de la Real Senyera; un acte que organitza l’Agrupació de Falles Turia, que reunix les 13 comissions falleres de ambós municipis. En esta ocasió han comptat també amb la presència de l’encara Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler Casas, que pertany a la comissió General Asensio-Marquès de Solferit de Quart.

Els dos ajuntaments d’este sector mantenen la tradició de custodiar durant un any la Senyera en les seues vitrines i, a continuació, traslladar-la a l’altre. És una forma de simbolitzar la unió del món faller de tots dos pobles en l’Agrupació de Falles Turia.

L’acte ha començat a Quart de Poblet, amb el descens de la Senyera per la balconada de l’Ajuntament. Des d’allí s’ha iniciat la cercavila fins a l’avinguda Sant Onofre, on han rendit homenatge a la bandera abans de partir cap a Xirivella. L’alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada d’una representació de la corporació municipal, ha estat present en l’acte.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *