L’Agrupació Musical de Goián visita Rafelbunyol

L’Agrupació Musical de Goián visita Rafelbunyol

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha rebut a l’Agrupació Musical de Goián (Pontevedra) amb motiu de la seua visita a la Societat Musical «La Primitiva» de Rafelbunyol dins del seu programa d’intercanvis culturals.

Els i les membres de la Banda de Música de Pontevedra han deleitat al veïnat de la Rafelbunyol amb una passa carrer des de la Casa de la Música fins a la porta de l’Ajuntament, on han sigut rebuts per l’alcalde, Fran López, i la regidora d’Agermanament, Antonia Romero.

La recepció oficial de la comitiva ha tingut lloc al saló de plenaris de l’Ajuntament, on el regidor i membre de l’Agrupació Musical de Alexandre Pérez i la Pilar Ramos, la seua presidenta, han signat en el llibre de visites de l’Ajuntament.

Després ha sigut el torn de l’intercanvi de regals entre i Rafelbunyol, en mans del president de la Societat Musical de la Primitiva, Jesús Castellar.

López, va dirigir unes paraules a la delegació de Pontevedra, agraint la seua visita i desitjant que gaudeixen del nostre municipi i totes les activitats programades per a ells i elles Romero, lliurà, a totes les persones que formen part d’aquesta delegació, un obsequi de part de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

Aquesta vesprada a les 20 hores a l’Auditori de Rafelbunyol, tindrà lloc l’acte més important de la jornada: un Festival de Bandes, amb la participació de la banda de l’Agrupació Musical de Goián i la Banda Simfònica de la Societat Musical «La Primitiva» de Rafelbunyol.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *